WORDS OF LIFE MINISTRIES

WORDS OF LIFE MINISTRIES is een Kerk gelegen aan Radewijnsstraat 1 in Zwolle.

Meer informatie over WORDS OF LIFE MINISTRIES in Zwolle

Words of Life Ministries is een Volle Evangelie Gemeente die het goede nieuws van Jezus Christus verkondigt volgens de Bijbel. Ze willen hoop brengen aan mensen die geen hoop meer hebben in het leven en/of de toekomst. De gemeente predikt het evangelie zowel lokaal als internationaal en houdt wekelijkse fysieke bijeenkomsten en/of livestreams. Ze ondersteunen ook verschillende missies, zoals het helpen van weduwen en wezen en het ondersteunen van straatkinderen in de Filipijnen en Sudan. Donaties kunnen online worden gedaan via PayPal of de Givt-app. Het bankrekeningnummer voor het storten van giften is vermeld.

Wil je weten wat WORDS OF LIFE MINISTRIES verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WORDS OF LIFE MINISTRIES of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WORDS OF LIFE MINISTRIES? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WORDS OF LIFE MINISTRIES het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar WORDS OF LIFE MINISTRIES reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WORDS OF LIFE MINISTRIES

Bezoekers bekeken ook