WRZV Hallen

WRZV Hallen is een Sportcomplex gelegen aan Grote Voort 4 in Zwolle.

Meer informatie over WRZV Hallen in Zwolle

De WRZV Hallen Zwolle is een sportaccommodatie die ruimte biedt aan verschillende sportorganisaties, verenigingen en onderwijsinstellingen. De accommodatie bestaat uit twee sporthallen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden, waardoor het sportcomplex veel gebruiksmogelijkheden heeft. De nieuwe hallen zijn energieneutraal en klimaatbestendig en voegen kwaliteit toe aan het gebied. Ze zijn goed bereikbaar voor auto's, fietsers en voetgangers en er is specifiek rekening gehouden met mindervalide sporters. Het gebouw wekt net zoveel energie duurzaam op als dat er wordt gebruikt, met behulp van zonnepanelen en warmtepompen. Er is gebruik gemaakt van energiezuinige LED-verlichting en er is gekozen voor materialen met een zo klein mogelijke milieu-impact. De buitenruimte van het sportcomplex is klimaatbestendig ingericht met groene parkeeroplossingen, waterberging en schaduwrijke plekken. Het contactadres van de WRZV Hallen Zwolle is Grote Voort 4, 8041 AM Zwolle.

Wil je weten wat WRZV Hallen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WRZV Hallen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WRZV Hallen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WRZV Hallen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar WRZV Hallen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WRZV Hallen

Bezoekers bekeken ook