Aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit voor het aanleggen, plaatsen, of in stand houden van een kabel of mantelbuis nabij de Russenweg 24 in Zwolle

DeZwollegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit voor het aanleggen, plaatsen, of in stand houden van een kabel of mantelbuis nabij de Russenweg 24 in Zwolle.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 juli 2024 heeft het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta een aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit ontvangen voor het onderhouden en uitbreiden van het bestaand glasvezel netwerk nabij Russenweg 24 in Zwolle (dossiernummer Z/24/062833). ProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Dit betekent dat binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag een besluit wordt genomen. De termijn kan eventueel één keer worden verlengd met zes weken. Ook is het mogelijk dat de termijn wordt opgeschort als er aanvullende gegevens nodig zijn voor de beoordeling van de aanvraag Geen bezwaarU kunt nu geen bezwaar maken. Via een publicatie laten wij weten of de omgevingsververgunning wordt verleend of geweigerd. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en bezwaar maken.Informatie Voor meer informatie over deze aanvraag kunt u contact met ons opnemen via vergunningen@wdodelta.nl onder vermelding van het genoemde dossiernummer.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deZwollegids.nl op 09-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwolle, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZwollegids.nl
Redactie deZwollegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zwolle
  2. wsb-2024-14197

Gerelateerde berichten