X-ICT B.V.

X-ICT B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Baileystraat 14 in Zwolle.

Meer informatie over X-ICT B.V. in Zwolle

X-ICT is een specialist op het gebied van ICT-infrastructuur. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals service en onderhoud, monitoring en beheer, inrichting en bouw van serverruimtes en datacenters, netwerkbekabeling en consultancy. Ze hebben ervaring met verschillende projecten, waaronder het bouwen van een nieuwe serverruimte voor GB Steel Group BV en het implementeren van een nieuwe IT-infrastructuur voor Bolletje. Belangrijke contactinformatie wordt vermeld, inclusief e-mailadres en telefoonnummer. De website bevat ook een blog en nieuwssectie.

Wil je weten wat X-ICT B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van X-ICT B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij X-ICT B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je X-ICT B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar X-ICT B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. X-ICT B.V.

Bezoekers bekeken ook