Xando B.V. Zakelijk, Onderwijs en Webshop

Xando B.V. Zakelijk, Onderwijs en Webshop is een Computerwinkel gelegen aan Popovstraat 42 in Zwolle.

Meer informatie over Xando B.V. Zakelijk, Onderwijs en Webshop in Zwolle

Xando is sinds 1 januari overgegaan naar Pro School, een partner voor onderwijs en technologie. Pro School is ontwikkeld door Pro Warehouse en biedt expertise en ondersteuning aan scholen en onderwijsinstellingen op het gebied van digitale professionalisering en strategie. Ze werken samen met schoolbesturen en schoolleiders om een optimale route voor innovatie te bepalen. Pro School is onderdeel van Pro Warehouse en biedt persoonlijk contact, nauwe samenwerking, onderwijsspecialisten, scholingen op maat en een hart voor het onderwijs. Ze bieden ook ondersteuning bij het Nationaal Programma Onderwijs en hebben oplossingen voor voordeliger en duurzamer inkopen van Apple apparaten. Daarnaast bieden ze tutorials, praktijkvoorbeelden en beheer- en supportdiensten voor Apple apparaten.

Wil je weten wat Xando B.V. Zakelijk, Onderwijs en Webshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xando B.V. Zakelijk, Onderwijs en Webshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xando B.V. Zakelijk, Onderwijs en Webshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xando B.V. Zakelijk, Onderwijs en Webshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Xando B.V. Zakelijk, Onderwijs en Webshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xando B.V. Zakelijk, Onderwijs en Webshop

Bezoekers bekeken ook