Xando

Xando is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Popovstraat 42 in Zwolle.

Meer informatie over Xando in Zwolle

Xando biedt zakelijke oplossingen voor het gebruik van Apple-apparatuur. Als erkend Apple Solution Expert en Apple Premium Reseller, kunnen zij voordelige verkoopprijzen bieden voor Apple producten. Xando kan bedrijven volledig ondersteunen bij het overstappen van PC naar Mac, inclusief het overzetten van gegevens en het uitrollen van vervangingstrajecten. Daarnaast zorgen ze voor installatie, training en support van het personeel. Het werken met Mac devices biedt vele voordelen ten opzichte van gewone computers, zoals het feit dat programma's op een Mac allemaal hetzelfde werken. Bovendien behouden Apple producten hun waarde beter en kunnen ze worden ingewisseld voor een deel van de inkoopprijs. Xando biedt ook full service support door gecertificeerde Apple Solution Experts, zelfs na het uitrollen van een traject.

Wil je weten wat Xando verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xando of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xando? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xando het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Xando reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xando

Bezoekers bekeken ook