XLPRO personal training, leefstijlcoach en groepsfitness

XLPRO personal training, leefstijlcoach en groepsfitness is een Sportschool gelegen aan Zwaardvegerstraat 122 in Zwolle.

Meer informatie over XLPRO personal training, leefstijlcoach en groepsfitness in Zwolle

XLPRO is een kleinschalige en persoonlijke sportclub in Stadshagen, Zwolle. Ze bieden expertise en begeleiding in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en vernieuwend bewegingsaanbod. Ze bieden groepsfitness, personal training en leefstijlcoaching aan. Bij XLPRO komt de passie en missie voor bewegen samen en ze willen mensen uitnodigen om meer te gaan bewegen op een manier die bij hen past. Bewegen is niet alleen fysiek, maar ook sociaal en mentaal belangrijk. Ze helpen mensen bij het maken van leefstijlkeuzes en bieden ondersteuning door middel van hun activiteitsaanbod. Daarnaast hebben ze een fitnessapp genaamd Virtuagym waar leden gebruik van kunnen maken.

Wil je weten wat XLPRO personal training, leefstijlcoach en groepsfitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van XLPRO personal training, leefstijlcoach en groepsfitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij XLPRO personal training, leefstijlcoach en groepsfitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je XLPRO personal training, leefstijlcoach en groepsfitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar XLPRO personal training, leefstijlcoach en groepsfitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. XLPRO personal training, leefstijlcoach en groepsfitness

Bezoekers bekeken ook