Yoga You 2

Yoga You 2 is een Yogastudio gelegen aan Burgemeester van Roijensingel 10a in Zwolle.

Meer informatie over Yoga You 2 in Zwolle

Yoga You is een yoga- en pilatesschool in Zwolle die wekelijks meer dan dertig lessen aanbiedt. Ze hebben een open dag op 9 september waarbij er workshops zijn voor beginnende yogi's en iedereen die het wil proberen. Alle workshops zijn gratis toegankelijk. De studio bevindt zich aan de Burgemeester van Roijensingel en is ruim en licht. De docenten zijn deskundig en goed opgeleid. Tijdens doordeweekse ochtenden is er altijd iemand aanwezig om vragen te beantwoorden en na de les kun je genieten van een kopje thee of koffie in het yogacafé. Er zijn ook andere evenementen en workshops, zoals een Ashtanga week met Tara Narain van 22 tot 28 september, een Yin Yoga en Sound Healing workshop en een Day Retreat met Vipassana Meditatie en Yin/Restorative Yoga. Daarnaast is er een proeflesplanner en een FAQ-pagina op de website van Yoga You.

Wil je weten wat Yoga You 2 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga You 2 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga You 2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga You 2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Yoga You 2 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga You 2

Bezoekers bekeken ook