Yoga Zwolle

Yoga Zwolle is een Yogastudio gelegen aan Grote Voort 10 in Zwolle.

Meer informatie over Yoga Zwolle in Zwolle

Yoga Zwolle is een yogastudio in Zwolle die verschillende vormen van yoga, zwangerschapsyoga en mindfulness aanbiedt. Ze hebben een nieuw adres en bieden cursussen aan op verschillende dagen van de week. Zwangerschapsyoga bij Yoga Zwolle wordt vaak vergoed door zorgverzekeraars. Daarnaast bieden ze proeflessen aan om te ontdekken welke yogavorm het beste bij jou past. De studio is sfeervol en biedt een plek voor diverse vormen van yoga en mindfulness. Yoga Zwolle heeft tal van cursussen op het programma staan, waaronder Yin yoga, Zwangerschapsyoga, Power Flow yoga en Mindfulness trainingen. De docente van Yoga Zwolle, Carolyn van de Wijngaert, is opgeleid door erkende yogaleerkrachten. Yoga Zwolle is geschikt voor iedereen en biedt cursussen aan in 2023 op verschillende locaties. Het adres van de studio is De Verbinding, Grote Voort 10, 8041 AM Zwolle.

Wil je weten wat Yoga Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Yoga Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Zwolle

Bezoekers bekeken ook