Yogasjoerd

Yogasjoerd is een Yogastudio gelegen aan Mimosastraat 1v in Zwolle.

Meer informatie over Yogasjoerd in Zwolle

De tekst gaat over de yogalessen van Sjoerd, die speels en uitdagend zijn en helpen om te ontspannen en in balans te komen. Sjoerd begon zelf met yoga en merkte al snel de rust en kalmte die het bracht. Hij besloot een yogaopleiding te volgen en deelt nu zijn kennis en ervaringen in zijn lessen. Hij geeft Dynamische Hatha yoga, een combinatie van klassieke Hatha yoga en dynamische overgangen tussen houdingen. Elke les eindigt met meditatie of eindontspanning. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een proefles of contact opnemen met Sjoerd.

Wil je weten wat Yogasjoerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogasjoerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogasjoerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogasjoerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Yogasjoerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogasjoerd

Bezoekers bekeken ook