Your Hiit

Your Hiit is een gelegen aan Droogmakerijstraat 2 in Zwolle.

Meer informatie over Your Hiit in Zwolle

Dit artikel gaat over personal training voor vrouwen, waarbij er verschillende opties zijn: individuele begeleiding, duo-trainingen en small group trainingen met maximaal 6 personen. De focus ligt op persoonlijke aandacht en professionele begeleiding om gezonder, energieker en fitter te worden. De schrijfster van het artikel worstelde zelf regelmatig met haar fitheid en energie, maar dankzij haar passie voor sport en ervaring met een personal trainer heeft ze besloten om zelf personal trainer te worden. Ze richt zich vooral op vrouwen, maar sluit mannen zeker niet uit. De trainingen kunnen individueel, in duo's of in kleine groepen plaatsvinden en worden aangepast aan het drukke schema van de deelnemers. De personal trainer, Thayenne Nederbiel, biedt ook trainingsprogramma's en trainingsbegeleiding aan. Het doel is om samen de doelen en ambities van de deelnemers te bereiken en te genieten van sport.

Wil je weten wat Your Hiit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Your Hiit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Your Hiit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Your Hiit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Your Hiit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Your Hiit

Bezoekers bekeken ook