ZAC basketbal Victorium

ZAC basketbal Victorium is een Sportcomplex gelegen aan Hogeland 10 in Zwolle.

Meer informatie over ZAC basketbal Victorium in Zwolle

Afgelopen zaterdag vond de seizoensopening van het ZAC-basketbalseizoen 2023-2024 plaats. Ondanks de warme dag was het een geslaagd evenement. De trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen in de week van 4 september. Op 9 september is er een openingstoernooi. De ZAC-dag van 2023 was zeer succesvol dankzij de goede opkomst, het mooie weer en de locatie. Inschrijving voor dit evenement sluit op 22 mei. Er zijn ook verslagen van wedstrijden te vinden op de website.

Wil je weten wat ZAC basketbal Victorium verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZAC basketbal Victorium of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZAC basketbal Victorium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZAC basketbal Victorium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar ZAC basketbal Victorium reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZAC basketbal Victorium

Bezoekers bekeken ook