Zandbergen.IT

Zandbergen.IT is een IT-consultancy gelegen aan Grote Voort 247 in Zwolle.

Meer informatie over Zandbergen.IT in Zwolle

Sam Zandbergen is een Senior (Dev)Ops Engineer met veel ervaring en technische kennis op het gebied van availability, efficiency, processen en beveiliging. Hij is creatief en denkt in praktische en solide oplossingen. Hij kan zowel hands-on deployment automation opzetten en optimaliseren als DevOps-teams begeleiden. Hij maakt gebruik van tools als Ansible, Powershell, Puppet, Python, Rundeck en Jenkins voor automation en orchestration. Voor hoge beschikbaarheid maakt hij gebruik van load-balancing met FortiWeb of HAProxy, Veeam voor VM back-ups en replicatie, MSSQL AlwaysOn Availability Groups en Zabbix Monitoring. Hij hecht veel belang aan samenwerking en maakt gebruik van de Atlassian Stack, waaronder Jira, Confluence en BitBucket. Voor meer informatie, om af te spreken of voor vragen over zijn beschikbaarheid kan er contact met hem worden opgenomen.

Wil je weten wat Zandbergen.IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zandbergen.IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zandbergen.IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zandbergen.IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Zandbergen.IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zandbergen.IT

Bezoekers bekeken ook