ZelfstandigmetZorg

ZelfstandigmetZorg is een Softwarebedrijf gelegen aan Dokter Stolteweg 72a in Zwolle.

Meer informatie over ZelfstandigmetZorg in Zwolle

MijnEigenPlan is een platform dat cliënten helpt om zelfstandiger te worden en meer regie te hebben over hun eigen leven. Door de cliënten te ondersteunen bij zelfredzaamheid, wordt niet alleen hun kwaliteit van leven verhoogd, maar ook de werkdruk voor begeleiders verlicht. MijnEigenPlan maakt gebruik van een portaal, digitale informatieborden en een handige app. Het platform wordt onder andere gebruikt door Aveleijn en Vilans, die onderzoek hebben gedaan naar de resultaten van de informatieborden. Het digitale informatiebord toont informatie zoals wie er werkt, taken, nieuwsberichten, maaltijden en spelletjes. De app geeft cliënten zekerheid door te laten zien wat er nu en straks gaat gebeuren. Het online portaal biedt de mogelijkheid om samen met de cliënt en het netwerk een plan te maken, zoals een weekstructuur, stappenplannen en leerdoelen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar en MijnEigenPlan helpt graag bij het adviseren van het juiste pakket. Het platform zorgt ervoor dat locaties volledig ontzorgd worden en biedt ondersteuning met toepassing en producten.

Wil je weten wat ZelfstandigmetZorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZelfstandigmetZorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZelfstandigmetZorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZelfstandigmetZorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar ZelfstandigmetZorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZelfstandigmetZorg

Bezoekers bekeken ook