Zorgtraject

Zorgtraject is een Softwarebedrijf gelegen aan Boerendanserdijk 41 in Zwolle.

Meer informatie over Zorgtraject in Zwolle

Zorgtraject is een online platform voor het gehele GGZ zorgtraject. Het biedt een eenvoudige aanmeldingsprocedure voor cliënten bij GGZ-instellingen of praktijken, waarbij verwijzingen automatisch worden verwerkt. Cliënten hebben een compleet overzicht van alle benodigde stappen en gegevens voor de aanmelding. Zorgverleners hebben toegang tot een managementmodule waarin zij inzicht krijgen in het aanmeldingsproces en bijbehorende statistieken. Het platform kan worden uitgebreid met een cliëntenportaal voor het behandeltraject, waarin cliënten verschillende zaken kunnen regelen zoals afsprakenbeheer en het aanvragen van reisverklaringen. Zorgtraject helpt bij het bieden van overzicht en automatisering van de aanmeldingsprocedure, waardoor registratie eenvoudig wordt. Cliënten kunnen via het cliëntenportaal alle informatie over hun zorgtraject vinden en communiceren met zorgverleners.

Wil je weten wat Zorgtraject verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zorgtraject of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zorgtraject? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zorgtraject het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Zorgtraject reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zorgtraject

Bezoekers bekeken ook