Zwolsche Boksclub

Zwolsche Boksclub is een Sportschool gelegen aan Floresstraat 4 in Zwolle.

Meer informatie over Zwolsche Boksclub in Zwolle

De Zwolsche Boksclub in Zwolle is de beste plek om te boksen. De club is opgericht in februari 2015 en iedereen is welkom om de bokssport op een veilige manier en in een prettige sfeer te beoefenen. Voordat je lid wordt, kun je eerst een proefles volgen. De club biedt boksen, personal training en weerbaarheidstraining aan. Er zijn verschillende lestijden voor gevorderden & wedstrijdgroep en recreanten. Wil je weten hoe het er bij de club aan toe gaat, bekijk dan de foto's en video's op de website. Voor incidentele deelnemers zijn er losse lessen beschikbaar, maar je kunt ook kiezen voor een 10-strippenkaart of een abonnement. De tarieven variëren van €10,- per losse les tot €40,- per maand voor onbeperkt trainen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Zwolsche Boksclub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwolsche Boksclub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwolsche Boksclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwolsche Boksclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Zwolsche Boksclub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwolsche Boksclub

Bezoekers bekeken ook