Doopsgezinde Kerk

Doopsgezinde Kerk is een Doopsgezinde kerk gelegen aan Wolweverstraat 9 in Zwolle.

Meer informatie over Doopsgezinde Kerk in Zwolle

De Doopsgezinde gemeente Zwolle heeft haar thuisbasis in de Wolweverkerk. Hier komen Doopsgezinden, Remonstranten, vrienden en belangstellenden samen om geïnspireerd en geraakt te worden en naar zingeving te zoeken. Vieringen in de kerk, waarbij verhalen uit de bijbel en andere wijsheidstradities worden gelezen, staan centraal. Ook muziek, literatuur, films en beeldende kunst spelen een rol. Iedereen is welkom met zijn/haar eigen inzichten en er wordt waarde gehecht aan ontmoeting en het uitwisselen van gedachten. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals de Vredesweek, een inzameling voor de Voedselbank en een boekenmarkt. De gemeente nodigt mensen uit om op de hoogte te blijven via hun nieuwsbrief en is te bereiken via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Doopsgezinde Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doopsgezinde Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doopsgezinde Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doopsgezinde Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Doopsgezinde Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doopsgezinde Kerk

Bezoekers bekeken ook