Ontwerp verkeersbesluit tot het instellen van een nul-emissiezone stadslogistiek in de binnenstad van Zwolle

DeZwollegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp verkeersbesluit tot het instellen van een nul-emissiezone stadslogistiek in de binnenstad van Zwolle.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Zwolle wil per 1 januari 2025 in de binnenstad een nul-emissiezone voor bestel- en vrachtverkeer invoeren. Het ontwerp verkeersbesluit wordt nu ter inzage gelegd voor eenieder om hun zienswijzen kenbaar te maken.Het ontwerp verkeersbesluit tot het instellen van de nul-emissiezone ligt van 21 juni tot en met 2 augustus 2024 ter inzage op https://www.zwolle.nl/invoering-zero-emissiezone-in-2025. Het concept ontheffingenbeleid wordt tegelijk met het ontwerp verkeersbesluit voor inspraak vrijgegeven. Wilt u de stukken fysiek inzien? Het besluit ligt zes weken ter inzage bij de afdeling Leefomgeving en Mobiliteit, Lübeckplein 2 in Zwolle. Om de stukken in te zien kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14038. ZienswijzeprocedureOp het verkeersbesluit is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure uit afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerp verkeersbesluit. Ga naar stadslogistiek@zwolle.nl om uw zienswijze digitaal in te dienen. Indien het digitaal indienen van een zienswijze voor u niet mogelijk is kunt u een schriftelijke zienswijze sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Zwolle, postbus 10007, 8000 GA Zwolle.Een zienswijze moet in ieder geval worden voorzien van een datum, naam en adres van de indiener, omschrijving van het ontwerpbesluit waarover een zienswijze wordt ingediend en de gronden van de zienswijze.De zienswijzen zijn openbaar. U kunt gemotiveerd verzoeken om geheimhouding van uw zienswijze.Voor inlichtingen over dit besluit en de procedure kunt u zich wenden tot mevrouw D. Zijlmans van de gemeente Zwolle, mail: stadslogistiek@zwolle.nl.Het college van burgemeester en wethouders van Zwolle,Namens deze,Afdelingshoofd ZWRP

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deZwollegids.nl op 21-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwolle, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deZwollegids.nl
Redactie deZwollegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zwolle
  2. gmb-2024-271580

Gerelateerde berichten