Restaurant NOÏS

Restaurant NOÏS is een Restaurant gelegen aan Oude Vismarkt 10 in Zwolle.

Meer informatie over Restaurant NOÏS in Zwolle

Restaurant NOÏS biedt een intieme culinaire ervaring in een dynamische internationale keuken. Chef-kok Vincent en zijn team verrassen de gasten met creatieve gerechten, die niet op de menukaart staan. Gastvrouw Laura zorgt voor een gastvrije ervaring en de nadruk ligt op liefde voor wijn en spijs. Laura en Vincent hebben veel ervaring in de horeca en hebben hun passie voor eten, drinken en gastvrijheid vertaald naar NOÏS. Het restaurant is vernoemd naar hun kinderen Noah en Isis en het beeldmerk is een vlinder als eerbetoon aan Laura's moeder. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met het restaurant.

Wil je weten wat Restaurant NOÏS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant NOÏS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant NOÏS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant NOÏS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Restaurant NOÏS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Restaurant NOÏS

Bezoekers bekeken ook