Voor deze spirituele winkel komen mensen speciaal naar Zwolle afgereisd

Whats-App-Image-2023-11-16-at-15-34-32

Mensen komen vanuit heel Nederland speciaal naar Zwolle voor spirituele winkel en reiki praktijk Mo-ments for you. Vanwege het succes zijn ze inmiddels verhuisd naar een grotere winkelruimte en is vandaag de webshop geopend.

Eigenaresse Monique van der Hilst heeft altijd al gedroomd van een eigen winkel. Op haar 57ste besloot ze dan eindelijk haar droom waar te maken. Ze opende haar spirituele winkel en reiki praktijk in Zwolle. Het bleek een schot in de roos. Via mond-tot-mond reclame kwamen mensen vanuit heel Nederland naar haar winkel voor bijzondere artikelen of een reiki behandeling. Nog geen jaar later is Mo-ments for you verhuisd naar een grotere winkel en praktijkruimte aan de Oude Vismarkt 44 in Zwolle.

De winkel is gevuld met edelstenen, tarotkaarten, boeken, wierook, beelden, woonaccessoires en klein meubilair. Volgens Monique zijn alle producten een cadeau voor jezelf of voor een ander. “Geven maakt gelukkig. Dat geluk wordt ervaren door de ontvanger én de gever. Vanuit die gedachte koop ik alle producten voor de winkel in en verkopen we het ook. Elke aankoop pakken we met zorg in en daarbij geven we ook iets kleins cadeau. Mensen komen hier vol verwondering binnen en gaan met een lach naar buiten. Daar doe ik het voor!”

Het bijzondere assortiment en de goede prijs-kwaliteit verhouding zorgen ervoor dan er in korte tijd veel fans van de winkels zijn. En, dat zij dit ook weer doorgeven aan hun netwerk. Van der Hilst zegt daarover: “Het is zo bijzonder dat er mensen vanuit het hele land naar mijn winkel komen. Laatst hadden we iemand die vanuit Groningen naar Zwolle kwam, omdat die getipt was over mijn winkel. Ook hebben we klanten uit Utrecht, Amsterdam, Lelystad en Nijmegen. Sinds vandaag hebben we ook een webshop, toch hoor ik daarop wel eens (als ik vooraf vertelde dat het bijna live ging) dat ze het zo fijn vinden om in de winkel rond te struinen. Prachtig compliment vind ik dat.”

In een ander deel van het pand zit een reiki praktijk. Ook deze behandelingen zijn erg populair.

Monique is veelvoudig reiki master. Reiki is een alternatieve geneeswijze, gebaseerd op de overdracht van energie tussen therapeut en ontvanger. Het helpt bij het verlagen van stress, geeft rust en kan helpen bij verschillende klachten. Dat hier behoefte aan was in Zwolle, bewijzen de vele aanvragen bij Mo-ments for you. “Als mensen het nog niet kennen zijn ze in het begin soms sceptisch over reiki. Het is misschien lastig te geloven als je het nooit ervaren hebt. Maar ik heb al zoveel mooie behandelingen mogen geven en die mensen zijn direct overtuigd van de kracht van reiki. Zij komen allemaal terug en steeds meer mensen komen nu ook via-via. Ik ben zo blij dat ik mensen op deze manier kan helpen. Bijna wekelijks krijg ik wel een lief kaartje, berichtje of presentje van mensen die zo ontzettend dankbaar zijn voor wat reiki ze heeft gebracht. Er is echt niets mooiers dan mensen gelukkig maken,” aldus de eigenaresse.

Kijk voor meer informatie op www.mo-mentsforyou.nl of neem zelfs een kijken in de winkel aan de Oude Vismarkt 44, Zwolle.

Whats-App-Image-2023-11-16-at-15-34-33

Lees het volledige artikel bij Patricia Bruens van der Neut.

Laat dit artikel viral gaan in Zwolle, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwollegids.nl
Redactie deZwollegids.nl

Nieuws door Patricia Bruens van der Neut. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Voor deze spirituele winkel komen mensen speciaal naar Zwolle afgereisd

Gerelateerde berichten