Bistro De Zoete Inval

Bistro De Zoete Inval is een Restaurant gelegen aan Jufferenwal 21A in Zwolle.

Meer informatie over Bistro De Zoete Inval in Zwolle

Bistro De Zoete Inval is een restaurant gevestigd in een oud pakhuis uit 1835 aan de Jufferenwal 21a in Zwolle. Ze staan bekend om het gebruik van verse producten en het bereiden van zorgvuldig samengestelde gerechten. Het restaurant creëert een gastvrije omgeving en streeft ernaar om aan de wensen van elke gast te voldoen. Er is een uitbreiding op komst waarbij onder andere toiletten op de begane grond, een grotere keuken en een nieuwe bar worden toegevoegd. Het restaurant serveert een speciaal kerstmenu op 24, 25 en 26 december. Reserveren wordt aanbevolen en er is ook de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 16.30 uur.

Wil je weten wat Bistro De Zoete Inval verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro De Zoete Inval of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro De Zoete Inval? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro De Zoete Inval het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bistro De Zoete Inval reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bistro De Zoete Inval

Bezoekers bekeken ook